Pang i frysen

När jag och Simon satt i vardagsrummet ikväll kom det helt plötsligt en jäkla smäll från köket. Vi skakade lite på huvudena och undrade vad fasen det var.
En halvtimme senare kom en till liknande smäll. Vi funderade även då på vad det kunde ha varit. Återigen utan åtgärd.

Nu såg vi var det var. Det Simons julmustflaskor som hade exploderat i frysen efter att han glömt att han lagt dem på kylning. Bra gjort!
:)

Note to self. Glöm inte drickorna i frysen.

Men! Det mest anmärkningsvärda i denna historia är ändå ingen av oss gjorde ens en liten ansats till att gå ut i köket och kolla vad fan det var som lät. Och jag kan säga att det var två rejäla smällar.
Det känns ju jäkligt tryggt inför framtiden om man till exempel skulle skaffa barn nån dag. Eller inte

Ny lägenhet

Det visade sig att beslutet att säga upp min lägenhet trots att vi inte hittat någon ny, var helt korrekt. För nu har vi nämligen hittat en. :)


Det är i huset vid pilen ska vi bo!

För er som inte är riktigt hemmastadd med Östersund ovanifrån så ligger lägenheten på Köpmangatan i stan. Kontraktet är dock inte påskrivet ännu, men utgångspunkten är att inflytt sker första januari. Det känns ju jäkligt bra eftersom att min lägenhet är uppsagd till årsskiftet, så då slipper vi dubbelhyra. Det kan vara så att vi kan flytta in tidigare om den som ska ha min lägenhet kan flytta in tidigare. Men oavsett när flytten blir kommer det bli tufft med tanke på att det är två lägenheter som ska tömmas, på en dag.

Anmälningstiden på min lägenhet gick ut igår. Så snart ringer det nog någon och vill titta på den. Det betyder STÄDA! Själva lägenheten är hyfsat lättstädad, men inte skrubben. Det finns inte ens en stig in där längre. Inget skämt.
Det är förresten något som är lite negativt med den nya lägenheten. Det finns inte särskilt mycket förvaringsutrymmen. I like förvaringsutrymmen. Får se hur vi löser det.

Så no more Torvalla. Det blir bra det. Det är lite roligt att Emma flyttar samtidigt. Känns lite som slutet på en era. :) En turbulent era.

Gymdags

Sitter just nu på bussen på väg till BC. Förstår faktiskt inte hur det ska gå till med tanke på att jag har sån galen träningsvärk från igår att det känns som mina axlar och lår ska gå av när jag rör mig. Med andra ord var det inte bara inbillning att passet var jobbigt igår.

Det har ganska precis blivit klart att jag åker upp till Umeå en sväng i helgen. Emma ska bila upp för att träffa sitt gäng, så då passar jag på och samåker och hälsar på Moa och Jocke. Det ska bli jäkligt skoj:) Sen blir det också mycket trevligare att åka bil med Emma än den där helvetesbussen.

Passdags. Önska mina axlar och lårmuskler lycka till. (ps sitter inte på bussen längre ds)


Crossfit

Idag är det onsdag och det brukar innebära PT Challenge. Det är i normala fall ett pass där man får slita arslet av sig och gärna vill dö en smula.

Men, nu hade vi en ny instruktör och han tyckte att det kunde vara roligt att köra Crossfit på dagens pass. Roligt!? För i helvete vad jobbigt det var. Men jag måste dock erkänna att under de små microstunder då jag inte ville lägga mig ner gråtandes i fosterställning för att sen skjuta mig själv, var det faktiskt ganska roligt.
Vi får väl se vad han har på lut åt oss till nästa vecka. Men då kanske jag åtminstone kan förbereda mig lite mentalt.


Nu ska jag försöka masa mig ur soffan för att göra något vettigt. Men det känns tveksamt.

 


Bo?

Vid ett obevakat tillfälle i eftermiddags gick jag in på Östersundsbostäder och sade upp min lägenhet. Nu jäklar blir det till att nån skakar fram en vettig lägenhet till oss snart, annars blir det tråkig stämning vid årsskiftet. Men jag gillar ju min lilla lägenhet...

Pizzatajm

Det har varit en ganska bra helg. I fredags var jag på dans och svängde mina lurviga i nästan fem timmar. Mina ben ville ta livet av sig efter det kan jag säga.

Igår hade jag en ganska menlös dag. På kvällen var vi dock hos Maria och födelsedagsfikade lite, det var gött och trevligt.

Idag har vi varit på ytterligare en födelsedagsfika. Fast denna gång var det hos Therese, som fyller år idag. Också mycket trevligt.

Just nu är jag hemma hos Simon och vi håller på att göra egna pizzor. De kommer att bli awesome! Sen blir det till att gona ner sig i soffan och kika på film.


Den andra bloggen

Jag har gjort en till blogg. Inte en vanlig utan en sån där fotoblogg som alla har.

Där kommer jag lägga upp en massa random bilder som jag har fotograferat och redigerat. Jag är än så länge en superneewbie på detta men jag tycker att det är jätteroligt så jag vill gärna lära mig.

Själva bloggen är väldigt mycket under uppbyggnad. It turns out att om man inte vill välja en design som man får betala för, är förvald eller som någon annan gjort åt en, så är det inte riktigt en barnlek att få till det bra om man heter Anneli och har designtummen mitt i handen. Men det ska nog bli bra det med i slutändan. Så med andra ord kommer designen att ändras här och där ett bra tag framöver till det blir fint.

Jaja det jag ville ha sagt var att om ni vill kika på bilderna jag lägger upp kan man göra det här: http://photosofmine.blogg.se

Det var allt.


RSS 2.0