DåLiG

Jag vet jag är dålig.
Får väl ta och kasta in ett litet inlägg. Tyckte det inte var såå länge sen jag la in ett inlägg. Men enligt Emma som gav mig en liten utskällning igår så gills det tydligen inte med ett inlägg med "nån jävla konstig tomat". Okej då. =)
Oh well. Jag har haft massor för mig den senaste tiden så jag ids inte ens försöka sammanfatta allt. I helgen var jag på dans med Emmas kompisar Lina, Cissi och Jonas. Det var premiär på Sandviken. Trångt men roligt!

Man hittar mig mer och mer på styrdans nuförtiden och nästan aldrig på krogen. Är det nu jag har tagit klivet helt in och blivit pensionär? Äsch, det bjuder jag på. Det är sjukt roligt att bugga. Det rekommenderar jag till alla!

I lördags hade Simon årets första grillfest. My god vad gott det är med grillat. Supertrevligt var det, med rätt mycket folk. På söndagen åkte vi ut på 80-årskalas hos Simons morfar. Simons mormor gör en sån sjukt god mandeltårta.

Den här veckan är det kortvecka. Himlans skönt. Har packat väskan och ska ta bussen till Umeå i eftermiddag. Ser jättemycket fram emot det. Men jag ser inte ett dugg fram emot bussresan. Bläsch.

När jag kommer hem på söndag får jag äntligen träffa sötEmma T som kommer hem! Vad härligt det kommer bli!=)

Emma G kommer också snart hem. Hon har varit i Turkland den jäveln. Hon ligger nog och pimplar paraplydrinkar as we speak. Gud så skönt!

Hon skickade lite bilder till mig från förrförra helgen när hon, jag och Bettan skulle till Näldengalan. Jag och Emma hade lite tråkigt vid hennes dator medan Bettan sminkade sig. Tänkte bjuppa på några av dem. Kanske inte helt smickrande alla gånger, men vi hade himla roligt.=)


 
 

 
 

 
 Sådärja. Hoppas inte Emma halshugger mig nu!=)

That's all for now folks.

Lite bättre än tomater va Emma?=) (Förvirrande med flera Emma förresten.)

Okej nu är det slut på riktigt.

RSS 2.0