Jag vill bo i en svamp

Igår satt jag och Simon och rensade svamp i tre timmar. Det finns nog faktiskt ingen hushållssyssla som jag kan komma på på rak arm som kan vara tråkigare. Men fy fan. Dock tvingade jag S att titta på Glee under tiden, då gick det lite fortare. I alla fall för mig:)
Inga större insektsincidenter thank god!

Efter rensningen riggade vi mitt badrum för svamptorkning. Ett stycke myggnät, ett tvättställ och en kupévärmare fick göra biffen. Den har stått på sen igår. Dock är inte allt helt torrt, men i morgon så.

Känner mig väldigt nöjd över vårat lilla tilltag. Där tjänade vi allt några vuxenpoäng!


iPhone

Jag gör ett litet testinlägg från mobilen eftersom att blogg.se äntligen har fått tummen ur och skaffat en iPhoneapp. Är inte jätteimponerad över funktionerna so far, men det lär väl komma uppdateringar framöver gissar jag.
Jag slänger med en bild från i somras också så man får se vart dom lägger sig.

Nu ska jag framana någon slags energi så att jag dels orkar laga mat och sen orkar åka på combaten. Det blir trögt ska vill jag lova för jag är gaalet trött.


Pump up the Battle 2011

Ikväll ska jag följa med Stina till Storsjöteatern där det ska vara en show som heter Pump up the Battle. Hade aldrig hört talas om det innan. Men nu har jag läst lite om det och det verkar vara en slags street battle mellan olika dansare i stilerna break, popping, locking, hiphop, house. Och som jag förstod det är detta någon slags tävling där vinnarna går vidare till final i Stockholm. Innan den show vi ska till så kommer det vara try-outs där lokala dansförmågor får vara med och battla för att få en chans att vara med och battla med de riktiga dansarna i showen.
Det kan nog bli hur schysst som helst!Jag är väldans glad att Stina tar med mig på sådana hära tillställningar:)


Mitt lilla fejs å jag

Hej hej.

Idag har jag för första gången varit på ansiktsbehandling. Jag fick nämligen ett presentkort på en sådan av Åsa och Emma när jag fyllde år förra(!) året. Jag är inte direkt snabb jag vet. Det blev till att hastboka in en tid för att det inte skulle hinna löpa ut.
Det var himla gött med lite ompysslning i fejjan kan jag säga. Förutom vid portömningen dock. Man fick välja om man ville ha massage eller portömning. Och jag tänkte att jag nog har mer nytta av alternativ nummer två, men trodde i mitt stilla sinne att det skulle vara en mild behandling. Ikke! Det gjorde ont som satan. Men nu är jag len och fin som en babyrumpa. Hon tog till och med bort de där vita små talgprickarna som jag hade lite här och var. Och för att sammanfatta det hela så är jag alltså mycket glad för presentkortet!

Ikväll är det dags för tisdagsträning på buggen. Längtar tills dess för det är galet roligt att bugga. Det ryktas även om att vi ska få pröva-på Lindy Hop, det kan också bli kul. Igår på buggkursen var det dock lite mindre roligt, för mina byxor bestämde sig för att spricka på väg dit. De var ju rätt slitna så jag should have seen it coming. Men det var bara att dansa och se glad ut och och hoppas att det inte märktes. Vilket det antagligen gjorde...

Som vanligt vet jag ju om att jag är värdelöst långsam på att blogga. Men det blir ju att jag drar mig för det när inläggen samlas på hög och så blir det inte av alls. Eller så kommer det trettio samtidigt. Men om det är okej att jag skriver bildlösa inlägg med ganska ointressant innehåll lite då och då kanske jag kan klämma fram några inlägg lite oftare. Kanske.

Hej då med dig.


RSS 2.0