Snart är det fest igen

Jag vill ju hålla mitt bloggande till de gånger jag har några bilder att visa, för att det är roligare då. Men jag har ju banne mig inte tagit några bilder ser jag när jag kollar i kameran.
De senaste var ifrån ett par helger sen när jag blev pålurad att vara chaufför en "sväng" till Strömsund. Och då hade jag tydligen bara tagit bild på mig själv, Simon och Bennys hund. Orutinerat.Note to self. Gå inte på den lätta och var chaufför till bökigt mc-folk i tron om att komma hem innan solen går upp.

Annars då. Jag tycker himla synd om Simon som fortfarande linkar omkring med sin stackars rygg. Det är ju dock stor skillnad från när han låg på sjukhuset förra veckan. But still. Hoppas att han blir bra snart.

I helgen är det Rockkväll i Månsåsen. Micke och Elin ska styra upp efterfest. Jag är superpepp. Min förhoppning är att jag ska få till någon schysst frisyr och lite roliga kläder. Får se vad jag lyckas skaka fram.

Det jag däremot vet är att jag kommer att gå all in för en karatefylla. Eller ja, inte med flit såklart. Men med tanke på att jag inte druckit något sedan nyår, lär det nog komma på köpet. Jag kan se framför mig redan nu vilka smickrande framträdanden jag kommer att tvinga på folk med vid karaoken på efterfesten. Ljuvligt.

På måndag kommer Moa. Ska bli jätteroligt!


Wish me luck today

Fråga inte.
Bara gör det.=)


RSS 2.0