...

Det är sådana här dagar man önskar att man har ett garage.

  


I did awesome!

Jag tänkte berätta något som jag har gjort idag som gjorde mig stolt som en tupp.
Jag fickparkerade i världens minsta lucka på stan. Den satt som en smäck på första försöket. Har aldrig fixat en regelrätt fickparkering förut nämligen. Hoppas inte folk tyckte att jag var en riktig blockmongis när jag satt i bilen och gjorde mitt bästa segervrål, självklart med tillhörande vispande armrörelser.
:)

Ja. Det kommer säkert något mer inlägg någon gång. Inte idag dock. Jag håller på att rensa min garberob. Det kan ta sin lilla tid.


Hallen

Jag har ju skrivit förut om att jag skulle fixa väggarna i hallen. Jag bokade renoveringen i början av oktober och golvet blev ju klart redan då. Tapetseringen tog dock lite längre tid. Jag blev lovad att det skulle vara klart i november, men de kom inte förrän veckan före jul.

Killen som skullle göra jobbet var säker på att det skulle vara klart på en dag. Det var ju bara en hall. Nepp nepp. Underarbetet sen tidigare var tydligen helt åt helvete. Han var så sjukt less varje morgon han kom (i svinottan by the way, man var ju knappt klädd eller vaken). Det var lite småsynd om grabbhalvan. Men fyra dagar senare var det nytapetserat och fint-

Före:


Efter:Jag är hur nöjd som helst. Älskar fondväggen. Det var så passande att badrummet och hallen blev klar i princip samtidigt. Nu fattas bara lite inredning i den stackars tomma hallen, men det kommer. Jag har ju i alla fall fått upp spegeln på väggen nu. det är ju alltid något.

Anywho. Rent ombyggnadsmässigt så är jag nu klar i mitt hem. Bara som sagt inredning kvar. Det hade ju i och för sig varit schysst med ett nytt golv i sovrummet också. Men icke. Jag orkar inte flytta ut alla jävla möbler därifrån. Sen så ser golvet lite mindre ut som skit därinne eftersom att det är så mörka tapeter.


Badrummet

Mitt badrum är äntligen färdigt. Nu är det slut på gnällandet. De blev helt klar fredagen före julveckan. Jag är riktigt nöjd!

Här kommer bilder. (Före-bilderna har ni redan sett men nu kommer de igen)

Före:


Efter:


Lite skillnad va?

Jag måste säga att det var rätt drygt under tiden de höll på med jobbet. Men det gick ändå fort. De var ju tvungen att speeda på som satan med tanke på att mitt badrum egentligen inte skulle ha fixats före jul. Under tiden arbetet pågick gick endast toaletten att använda. Den stod löst på golvet och man fick spola med en vattenhink. Det gick ju rätt bra förutom att jag höll på att välta ett par gånger. Det hade däremot kunnat blivit jäkligt otrevligt.

Tack och lov behövde jag aldrig använda den ofräscha duschvagnen som låg sju mil bort. Duschning hos Simon och på gymmet fixade biffen.

RSS 2.0