Yes.

Jag klarade tentan!I am a happy camper now=)

Nu är det time för Frozen margaritas med flickorna.

Adios.


Serietorsk?

Serier är min grej. När det ska slappas så är serier verkligen the shit.

Jag tänkte dela med mig av vilka serier jag följer just nu. Jag räknar inte med mina skämmesserier och inte heller realityshowerna.

  
  
  
  
  

Detta var nog i stort sett alla. Vissa är nya och vissa har funnits länge. Några har jag precis börjat följa och några har jag sett jättelänge. En del är fucking awesome och en del är väldigt bra. Nästan alla har åtminstone ett ögongodis och fåtal av dem är lite läskiga enligt min smak, men jag är också en supermes.

Tyvärr är det många av dem som har paus för tillfället. Djävulskt drygt.

Japp. Kanske inte så intressant men nu vet ni.


Januari

Seg som vanligt med min uppdatering. Men jag har inte haft någon riktig ro att sätta mig ner och skriva. Å andra sidan har det inte hänt så supermycket heller.

För några helger sedan var jag, Simon, Lisa, Peter och Fred och hälsade på hos P mitt ute i skogen utanför Strömsund. Där ute skulle ingen, och då menar jag INGEN, höra dig skrika. Det var trevligt hos P. Fint litet hus hade han också. Fick inte till några bilder, förutom en på vägen hem i bilen.

Grabbarna sov som små barn. Haha.

Annars rullar dagarna på som vanligt. Gitarrkursen slutade i torsdags. Känner mig låångt ifrån fullärd. MEN, jag behärskar numer barréackord. Vilket också var mitt mål med kursen.

Jag har också skrivit min livs första tenta. I fyra timmar satt jag och slet med JÖK-tentan. Reslutatet kommer väl snart. Men jag har inga som helst förhoppningar om att det skulle ha gått bra.

Eftersom att det inte vore jag om jag skulle vara helt ledig på kvällarna så har jag hittat nya kvällsaktiviteter. Jag har börjat läsa Introduktion till Kriminologi, som är en distanskurs från Sundsvall. Jag åkte dit en snabbis i onsdags för att vara med på första föreläsningen, men sen får jag nog läsa resten hemifrån.

Sen har jag också börjat på en buggkurs. Jag buggade lite i gymnasiet. Men de kunskaperna får man lägga på hyllan, för nu är det bara Åhej-bugg som gäller tydligen. Helt annorlunda, ganska klurigt, men roligt!

Det är väl det som händer just nu.

På måndag blir det andra bullar. Då kommer Emma att bli min roomie. Kommer bli hur mysigt som helst att få rå om den lilla kråkan en hel månad innan hon sticker iväg på sitt äventyr! It's gonna be good:)

Så. Uppdaterad och klar.

Nej förresten! Pusslet som jag och Emma började på, men avslutades av mig och Simon, är ju för bövelen klart.

Voíla.
Nu är jag klar.

Snorungar

Nu vet minns jag varför jag aldrig går ut i Åre. Missförstå mig rätt. Hoffmaestro var som väntat awesome. I och för sig så gjorde en schysst utescen på Urkult dem mer rätta än en trång lokal på Bygget. Men de var fortfarande tokbra!

  

Jag tar några bilder från Urkult också.
  

Det som däremot var mindre bra var folket. Jag var alldeles för gammal och för nykter för det där stället. Stället fullkomligt kryllade av 18-åriga brats. Jag och Emma hamnade i  mitten av publiken precis längst fram och jag trodde inte vi skulle ta oss därifrån levande när de började spela. Haha! Emma tog tag i mig och slet och drog med all hennes kraft för att vi skulle ta oss ut. Men istället sögs jag bakåt. Skitfolk. Resten av tiden stod vi, något luftigare, längst bak. Det var störfolk även där men det gick bra.

  

I bilen till Åre upptäckte vi att det var härliga -33 ute. Vad gör tjejerna då? Jo dom går ut och kissar!? Nöden har visst ingen lag... Alls. Haha! Jag är jäkligt glad att min älskade lilla bil bestämde sig för att snällt starta i sådana minusgrader, utan motorvärmare i natt.

  


Idag är det superfint väder. Jag skulle misstänka att det det endast är en förklädd svinkyla. Så den finten tänker jag inte gå på och stannar därför inne. Ha!


Bygget

Igår spenderade jag hela dagen med Simon. Vi startade med att köra till hans garage där jag säkert ägnade en timme åt att hacka fram våran stackars djupfrysta bil. Nu går i alla fall alla dörrar att öppna från alla håll. Förutom backluckan. Sen hann vi med en sväng till Vällviken och ett besök hos Simons pappa i Svensta. Fick också gosa med Toss en stund. Sen sov jag över hos Simon och ska väl snart åka hem.

Jag glömde min telefon hemma igår. Så halshugg mig inte ifall jag inte svarat. Jag vet jag borde inte få ha en mobil.

Nu till det roliga. Ikväll tar jag med mig Emma och Zandra till Åre och Bygget för att se Hoffmaestro. Jag såg av en slump att de skulle spela häromdan och jag är så jävla pepp! Jag älskar dem!Får ladda upp med lite Red Bull så man håller sig vaken inatt på vägen hem. Men det blir nog inga problem. Jag kör på adrenalinet.

Ihopklippt

Den här killen måste ha djälvuskt lite att göra.Men den är riktigt schysst gjord för att vara ihopklippt.


2010-01-05

Det är snorkallt ute. Ordentligt. På väg hem från jobbet såg jag förvånansvärt nog en regnbåge. Det var lite coolt. Eller heter det kanske snöbåge på vintern?

Jag är ingen master på att ta kort i farten, men lite syns den i alla fall.


Igår blev äntligen Avatar av. Vi skulle se den förra måndagen, men efter en liten vi-trodde-inte-vi-behövde-förboka-biljetter-incident blev det uppskjutet. Vis av vårat misstag bokade jag biljetter åt mig, Simon, Emma och Zandra till igår.Avatar var awesome! Mer behöver jag inte säga. Den som sett den vet.

Sen sist har det hunnit blivit nytt år. Jag har stora problem att lära mig skriva 2010 istället för 2009. Men det kommer nog.

Nyårsafton spenderades i Vällviken. Rolig fest och trevliga människor. Världens bästa Simon fyllde 25 på tolvslaget så även han firades.

  
    
  
  

Det blev lite sisådärmed sammanhållningen på tolvslaget. Helt plötsligt var klockan fem i tolv och endel sprang runt som yra höns och letade efter champagne och raketer medan andra chillade. Trots det övergick 2009 till 2010, cigarren blev rökt, champagnen blev drucken och raketerna blev avfyrade.

  
  
  
  
  


Nyårsdagen spenderades med en lång bakisdag i Vällis. På kvällen hade vi förflyttat oss hem till Simon där det vankades lite fest. En ganska lugn men trevlig kväll. Alla var rätt slitna.

På lördagen skulle Simon ha födelsedagsfika. Jag och Lisa kockade ihop en awesome smörgåstårta och en vanlig tårta. Sen rullade en himla massa folk in och ut. På kvällen kom Åsa och Emma och det blev återigen fest. Vi hann med förfest med Buzz hos Lisa och Peter, en snabbis på G3 och efterfest hos Simon. En väldigt trevlig kväll!

Så var det med det.

Hejdå med er.


RSS 2.0