On the road again

Nu sitter vi i bilen och har åkt en stund. Jag har köpt en riktigt fetstor godispåse. Mumma! Planen är att vi ska anlända till vår långtidsparkering vid halv sex. Sen bär det av till Arlanda där vi ska inta första bästa bar. Man får det när man har semester. Förutsatt att det finns någon bar som är öppen klockan sex på morgonen. Kan ju vara lite tveksamt:) Den här veckan som gått har varit sjukt stressig. Den inleddes ju så fint med vulkanfan. Jag har aldrig följt nyheterna så nitiskt under så lång tid hehe. Men det verkar ju vara grönt på den fronten nu, tack och lov. Peppar peppar. Igår hade jag en riktigt jävla skitdag. Det som räddade mig var att underbara Zandra och Emma bjöd på middag på Sir Winston. Det var hur mysigt som helst och jättegott. Tack så mycket sötnosar! By the way så gick packningen hyfsat bra. Min väska väger ca 5,6. Hoppas att de inte är så pass småaktiga att de gnäller på det. Men jag kan fortfarande inte riktigt smälta att vi bara har en ynka ryggsäck var som packning i tre veckor!? Eller vi kommer ju så smånigom köpa en större väska där, men ändå. Jag måste dock medge att man får med mer än vad man tror på 5 kg. Jaha, chaufförbyte. Min tur.

Så jäkla på G!

Satan vad nära det är nu. Jag har inte haft någon resfeber tidigare. Men idag har den kommit lite krypande. Kan också bero på att jag inte packat ännu. Eller ja, jag har inte ens köpt väskan jag ska packa i. Haha. Tänkte fixa det efter jobbet, så det löser sig nog:). Jag har i alla fall lagt fram det jag ska packa. Det är galet lite packning, med tanke på att vi ska vara borta i tre hela veckor. I normala fall har jag ungefär fyrdubbelt så stor packning och då ska jag bara borta över en helg.

Så här fin var solen utanför min balkong förra veckan. Den bilden kan ni kika på nu när ni kommer ha spöregn och snålblåst i tre veckor. Moahahaha:)


Kanske försöker knåpa ihop något litet mer inlägg på väg ner till Arlanda inatt, vem vet.

Men tills dess..

So long suckers!!

=)


Dålig tajming.

Jag har just nu endast en sak att säga.

Ifall vulkanhelvetet jävlas med min semester kommer jag att sänka Island.



Smack smack, sen är det klart.


Datorj*vel och lite götta.

Jag vill bara passa på att gnälla lite. Min dator är död. Eller jag tror att det är batteriet, men den går vilket som inte att använda. Det är ju tur att jag har jobbdatorn som jag kan surfa på, men det är galet störigt att inte kunna titta på filmer eller serier. Sen är det också tur att jag har Spotify i mobilen, annars hade det varit riktigt kris.

Okej, det här kändes ju som ett tvättäkta i-landsproblem, sorry. Men det stör mig likförbannat. Ska köpa ett nytt batteri när vi kommer hem från Thailand så får vi se om jag kan sparka igång den gamla kraken.

Nu till något helt annat. Är det någon som testat dom här?


Det har inte jag eftersom att jag för tillfället ett litet godisförbud. Men jag är faasligt sugen! Särskilt på Strawberry Cheesecake. Förbudet upphör nästa fredag och då jäklar ska dom invigas:).

Jag älskar choklad.

Valborg i Brunflo

Jag kom ju på att jag har glömt att skriva om valborg som jag hade tänkt göra förut. Den helgen spenderades i alla fall i Brunflo hos Lisa och Peter i deras nyinköpta hus. Valborg brukar kunna innebära gårdsstädning och krattning. Så var fallet även här. Vi fick dock grillat som belöning. Det var gött!




Eftersom att jag är en lite smygpyroman ledde jag ett litet elda-upp-grässmattan-projekt. Det gick sådär. Det enda som brann var i princip strået jag tände på. Jäkligt störigt. Men sen kom jag på en finfin idé och byggde en egen fackla med hjälp av en pinne, en gammal handduk och en massa tändvätska. Den blev mycket bra! Jag sprang omrking som en liten maniac över gräsmattan och tände på allt jag kom åt. Det hjälpte väl inte så mycket mer, men det var roligt!

I Lisa och Peters hus finns en hel del renoveringsbehov. Bland annat är deras plan att slå ut en vägg mellan två sovrum och göra till ett vardagsrum. Och på kvällen när vi var där tyckte vi inte att det fanns någon anledning att dra ut på det, så vi gick in för riva vägg.

Grabbarna började och fick till slut upp ett hål.




När det var gjort gick dom ut. Då tog jag och Lisa saken i egna händer och rev ner hela skiten. Satan vad roligt det var. Lisa grävde bort yttervägg med kofoten och jag slog bort betongen med storsläggan. Fy fan vilken träningsvärk jag hade i ryggen dagen efter. Den där jäkla släggan var tung som flera as. En perfekt aktivitet om man har lite aggressioner som behöver komma ut:)




Visst ser det ut på några av bilderna som att jag har en liten beef med väggen?:)

Ännu senare på kvällen när vi kände oss nöjd med vår demolering bestämde vi oss för att ta en tur till badhusparken för att kika på brasan. Vi var ju dock rätt sen så den var ganska liten, men den var varm och det var trevligt. Stället kryllade dock av fulla fjortisar. Satan vad jag är gammal.


Nu är det fan nära!

När vi bokade biljetterna har jag för mig att det var cirka 17 veckor kvar till avfärd. Nu är det helt plötsligt bara två veckor kvar. Helt galet! Denna resa var en lite impulsgrej från början. Tillsammans med Lisa och Peter hade jag och Simon börjat spåna på en eventuell resa nästa år. Tre dagar senare kom vi på att varför gör vi det inte redan i maj? Ja varför inte egentligen?

Sagt och gjort, sen satt vi där med fyra bokade biljetter. Hoppas att vi tar oss dit bara, för vi har snålat till och valt världens skitflygbolag. Men vi får se det som en del av äventyret:)

Vi har ingen riktig plan för resan. Vi har bokat flygstolar till och från Bangkok och sen tar vi det som det kommer. Den enda egentliga planen vi har är att vi ska ta dykcert, vilket ska bli jäkligt kul. Sen får vi som sagt se vart vi hamnar.

Jag är så jäkla pepp och det ska bli så sjukt roligt! Jag är nog lite extra peppad eftersom att jag aldrig flygit utomlands. Jag bilade ner till Tjeckien med min morbror och hans fru när jag var 13, men det börjar banne mig bli preskriberat. Plus att det enda hav jag såg då var när vi åkte färjorna till och från Danmark.

Sen har jag ju heller aldrig badat i ett hav. Eller nu ljög jag. Jag tog ju faktiskt ett simtag uppe i Umeå för något er sedan:) Det var dock inte riktigt lika varmt som det kommer vara i Thailand.:)

Anywho. Snart åker vi som sagt och jag är galet PEPP!






Hej då med er!

Ingen jävla vinter

Jag tror inte att jag uttryckte det ordentligt i förra inlägget. Men jag älskar våren! Jag gillar ju i och för sig sommaren bättre, men vår betyder slut på vinter. Jag älskar inte vinter.

Anton fyllde år under påskhelgen och vi åkte dit för att fira honom. Jag tog en liten solskenspromenad innan jag blev upphämtad.


Väl där togs de mesta bilderna på mina älskade skitungar. Det är helt galet att Anton redan fyller 3 år.




Efter fikat åkte vi upp till mormor och åt den traditionsenliga påsmiddagen. Det var gött!

Vårtecken

I påskas var jag, Simon och Fred ute och okynnesåkte lite grann för att njuta av det finfina vårvädret. Det var rätt gött.

Först åkte vi en sväng till Gustavsbergsbacken.



Sen åkte vi runt på Frösön och tittade på roliga hus. Då hittade jag årets första (för mig) blåsippor. Det är bland det finaste vårtecknet i blomväg.


Vi åkte också och tog en trevlig fika i Böle.


Det blev en massa andra ställen också, men det resulterade inte i så roliga bilder. Dagen avslutades hemma hos Simon där vi åt en galet god sallad. En fin dag!


Rockabilly

För ett jäkla tag sen var det Rockabilly-fest i Månsåsen. The Troubled Three och The Women spelade. En djävulskt rolig kväll! Jag och Emma gjorde oss i ordning i rockabilly-style och drack drinkar hemma hos mig. Det var väldans trevligt! 

Sen fick vi skjuts och efter en blixtvisit i Vällis for vi vidare till bygdegården. Det var jätteroligt där och banden spelade väldigt bra. Men jag vette tusan vart tiden tog vägen, för helt plötsligt var det slut och vi skulle åka ner till Micke och Elin igen för efterfest med den obligatoriska karaoken. Att jag aldrig kan hålla mig undan den satans karaoken.

I svinottan var Stina supersnäll och gav oss skjuts hem till Torvalla. Det var galet skönt att för en gångs skull få vakna i sin egen säng efter en Vällvikenfest. Missförstå mig rätt.

Här kommer en väldigt kort bildkavalkad. Tyvärr saknas en hel del bilder som togs med Simons kamera, när mina batterier tog slut. Men det minneskortet passar inte i min dator.







Jag ska erkänna att jag denna kväll var en väldigt dålig jordbo för jag glömde totalt bort earth-hour och släckte inte en endaste lampa. Skämmes.

RSS 2.0