Yran dag 2

Yranfredagen var också helt okej. Fyllan infann sig inte riktigt av någon anledning, vilket var dumt. Men vi såg hela Johnossi, han var grym. Sen blev det lite rundvandring och en karusell. Den var himla rolig, men jag skrek som en liten fjortis. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Men de senaste åren skriker jag alltid, helt ofrivilligt, på alla småläskiga karuseller. Jag vet, jag är en tönt.

Vi avslutade kvällen med Kent. Kent var bra. Johnossi var bättre dock. Sen sprutade de ut en massa pappersfåglar på slutet, det var fräsigt. Efter det var alla tre astrött. Jag och Åsa hann med en nattbuss, som faktiskt gick 14s väg raka vägen till Torvalla. Så jäkla skönt. Väl hemma så gick vi och lade oss, utan att passera gå.

Idag blev det tidig uppstigning. Det skulle vara samling på Österäng vid elva för genomgång av dansuppvisningen. Det gick väl sådär, det var visst lite nya steg som jag och Emma fick hastlära oss. Sen var det kvicka ben som gick till Stortorget för uppvisning. Det var roligt, även om det var en hel del missar här och var.

Nu har jag och Åsa åkt hem till mig för en snabb uppfräschning. Sen bär det av till Simon för förfest med dem. Robin och Madde har också kommit hem en snabbis. Ikväll kommer det bli artistrace. Så många att se, så lite tid. Får sätta på mig springafortskorna.

By the way. Jag skriver ju Emma lite här och var. Jag känner flera stycken Emma, och det är nästan varje gång olika Emmor som menas. Ni får själva lista ut vilken av dem som menas vart. Hehe.

Yran dag 1

Hinner bara med en snabbis nu utan bilder.

Yrantorsdagen var superrolig. Jag var där med Emma. Vi såg hela The Ark, hela Europe och nästan hela Maskinen. Hur ofta händer det att man faktiskt ser de artister man tänkt se? Man brukar ju bara springa runt som yra höns och spendera tid på att leta efter alla man tappat bort. Det kanske i och för sig berodde på att vi var nykter igår.

Regnet var snällt och lyste med sin frånvaro. Det uppskattades. The Ark var skitbra, de rockade loss som satan. Europe ville vi egentligen bara titta på för att det var lite coolt att ha sett dem. Plus att vi såklart ville höra Final Countdown, som dom självklart spelade sist. Det resulterade i att vi vart lite sen till Maskinen och missade de bästa låtarna.

Kvällens plus var "Cirkus sale"-tältet. Superrea på schyssta kläder, en del med schyssta märken också. Jag kom hem med två jeans, en t-shirt, ett linne, en klänning och en kjol för ynka priset av 220 spänn. När vi kom hem och kollade på prislapparna, skulle det kostat över 2000! Jag gillar sådana klipp.

I morse kom bästaste Åsa insläntrandes vid sju på morgonen. Stackarn hade åkt nattåg från Luleå och hade varit vaken sen fyra. Idag har vi fikat med Lisa och Emma, himlans trevligt. Sen blev det lite mer shopping!

Nu ska det fixas och lagas mat. Sen bär det av på Yran dag 2. Ikväll blir det dock långt ifrån nyktert. Synd att N.E.R.D ställde in bara. Inga favoriter i och för sig. Men det hade varit coolt att se dem.

Nu måste jag klä mig. Det finns tydligen ett rykte som går att jag är djävulskt seg på att göra mig i ordning. Jag kan varken bekräfta eller dementera det. Men nu ska det bli fart på tanten.

2010-07-28

Igår var en himla trevlig dag. Jag fick dock kliva upp i svinottan (igen) för att vi skulle åka över till min paps på förmiddagen. Han fyllde år igår. Det var trevligt. Inget regn, pappa sköt en duva och sen fick vi smörgåstårta.

På kvällen var det förfest med lite grillning och grejer med ett helt gäng hos Simon. Jag och Emma smet iväg senare för att skaka våra lurviga nere på stråket. Inte så trångt som jag trodde att det skulle vara. Kvällen minus var dock att dom inte tog kort på älgwrapsståndet. Inte coolt.

Jag var i fiin form igår och idag är jag bakis. Så började jag fundera på hur mycket jag egentligen drack och insåg att jag kanske borde komma ut lite oftare. Lite mer än en cider, två groggar och en jägershot och sen var fyllan på topp. Visst, det är ju billigt. Men lite borde jag skämmes.

Idag är det superfint väder. Både Yr och Klart har återigen ljugit för mig. Men idag förlåter jag dem. Jag har legat på balkongen och solat, vilket var sjukt skönt. Ända tills en getingjävel kom och störde husfriden.

Mamma fyllde år i fredags och vi har bestämt att firandet av det, eftersom att hon inte var hemma på dagen, ska ske en dag med fint väder nere i badhusparken. Idag är det ju som sagt fint, så jag ska nog höra av mig till henne nu och se om vi ska göra slag i saken.

Semester

Idag är det den första riktiga dagen på min efterlängtade semester och vädret är piss. Det måste ha hänt något med min beställning till vädergudarna. Den kanske är restad?

Dessutom var jag tvungen att kliva upp i svinottan för att tvätta, eftersom att jag missade min tvättid igår. Jag gick runt och donade i godan ro och väntade på att tvättiden skulle börja klockan sju. Sen när jag kom ner, visade det sig att den började tre och slutade sju. Och självklart var den upptagen. Så jäkla störigt.

Helgen har i övrigt varit väldigt trevlig. Jag följde med grabbarna ner på stråket en sväng i fredags, vilket sen slutade med G3 eftersom att det var så satans mycket folk. Sen på lördagen åkte vi runt en massa och var lite överallt. Som jag skrev tidigare blev det bio på kvällen och sen förfest hos Simon. Jag åkte dock hem, var inte riktigt festsugen.

Det var en sjukt fin solnedgång på vägen hem som jag försökte fånga med kameran. Måste erkänna att jag nog inte är helt trafiksäker när jag viftar runt med ratten för att försöka få till en bild. Tur det inte är var så många bilar ute hehe.Idag ska jag tvätta klart, åka och väcka Simon och shoppa en present till farsgubben som fyller år i morgon. Det fanns inte så mycket mer spännande att förtälja denna gång.

Tjipp.


Precis hur bra som helst

Jag vill med detta lilla patetiska försök till återupplivning av min blogg, ta tillfället i akt att hylla en av de bästa filmerna jag någonsin sett. 

Inception. 

Vi såg den på bio ikväll.Se den. GÖR DET!

Gillar man sådana filmer kan jag lova att man inte blir besviken.

Gör det sa jag!

RSS 2.0