Simple swedish

Har haft sjukt mycket för mig i veckan. Ska vid senare tillfälle blogga om helgen som var!

Tills dess tänkte jag bidra med två roliga youtube-klipp som handlar om att lära sig svenska. De får en att inse att svenska inte alls är så jäkla enkelt=).
Den första är lite roligare än den andra.Sådärja!

Ikväll ska jag klippa lugg, ta mammas bil till verkstaden, köra min bil till pappa, hämta pappas bil och förhoppningsvis installera en diskmanskin. Så oddsen att det blir bloggat ikväll är små.

Hej då med dig.


Schlagerfinal

Igår var det schlagerkväll i vanlig ordning hemma hos Zandra. Jättetrevligt var det! Nöjd med schlagerutfallet är jag också. Mina topp tre kom topp tre.

  
  
  
  
  

I torsdags tog jag med mig Mamma och Kev ner på stan för att kika på ljusspelen. Rådhuset vars coolt. Väldigt likt den som var för två år sen. Stortorgsljusspelet var lamt. Vet inte ens om tanken var att det skulle vara nog slags ljusspel där. 

Nu kom min karl hem så nu blir det käk.

Ps. Ikväll börjar Wipeout. Love it!=) ds.

Awesome dag!

Idag har det varit sjukt fint väder. En alldeles perfekt dag för en Bydalstur. Det var iofs minus 25 när vi åkte från stan. Men i fjällen var det minus 10 när vi kom och på dagen minus 4. Och inte ett endaste moln så långt ögat kunde nå. Häärliga tider! Sällskapet bestod av Simon, Emma, Tor, Fred, Lisa, Peter med ungar. Ett helt gäng.

  
  
  
  
  

Nu sitter jag i soffan som en ledbruten pösmunk. Röven och låren har ont. Ett säkert tecken på att man borde göra sådana aktiviteter lite oftare.

Igår var jag och Zandra hos Mikee som hade födelsedagsfest. Det var trevligt. Men jag körde så det blev inte så sent.

Jag är alldeles för trött för att skriva mer.

Eller förresten. Jag är ju skelögd på varenda jävla bild. What's up with that?

Äh, jag bjuder på det.


Klängig katt

Jag börjar fundera på om jag ångrar det jag sa om att Kajsa är mysig. Eller fast det är väl det hon är. Övergosig. Tror att hon ska till och löpa. Satan vilket liv det är på henne och så är hon något djälvulskt klängig och ska gosa heela tiden. Men det är ju trevligt med sällskap.

Idag efter jobbet följde jag med Stina och Thomas över till Vällis och grattade Micke. Många goda tårtor fanns det där. MMmmm! Det var grejer det!

Nu ska jag spela lite mer gitarr. Måste ju ligga i så att jag får den där hårdhuden på fingertopparna någongång. Just nu vill jag helst gråta en skvätt när jag spelar, men det blir nog bra snart.

Sen ska jag se senaste Cougar Town. Yay!

Hårboll

Kom ju på att jag är kattvakt åt lurvtussen Kajsa medan Linnea och co är nere i Halmstad. Gosigare katt får man leta efter. Hon hårar, jamar och dricker helst vatten ur handfatet. Men hon är himla mysig.


  
 

Nu ska jag och pälsdjuret sova. Godnatt.


Snorjärs

Eftersom att tomten inte lyssnade på mig fick jag göra slag i saken och skaffa en egen gura. Fick hem den idag och jag är mycket nöjd.

Det passar också extra bra nu så att jag kan köra ordentliga depp-bluesar nu när Emma har åkt iväg och även sen när Zandra flyttat. Närå. Men satan vad tomt det är/kommer bli.

Fin va?

  

I lördags var det som sagt hejdå-fest för Emma här hemma. Mycket trevligt! Har festat så lite på sistone så jag har helt tappat stinget när det gäller att ta bilder, men här kommer några i alla fall.

  
  
  
  

I söndags var det bakisdag. Medans Emma sprang runt som en yr höna med packning och allt vet vad så passade jag på ett bli dyngförkyld. Min stackars arma näsa. Jag tog mig iväg ett par timmar på jobbet på måndagen, men gav ganska snabbt upp när febern kickade igång ordentligt. Det var bara att åka hem och viga dagen åt otrivin och kleenex.

Under tiden trodde jag att Emma var på väg till fjärran öster. Men nejdå. Hon satt fast på Arlanda stackarn. Men nu är hon förhoppningsvis antagligen framme. Kommer sakna dig babe!

Var hemma från jobbet igår också. Kände mig mycket friskare på eftermiddagen och då upptäckte jag vad jävla tråkigt det är att bara sitta hemma. Blä. Surfade nog slut på internet minst två gånger. Hittade dock in på eniros skattjakt. Det var roligt så länge det varade.

Däremot missade jag två bugg-pass. Inte okej. Får ta igen det nästa vecka. Jag ställde också in min tilltänkta Sundsvallsresa idag. Men det kan jag göra en annan gång.

På lördagen ser det ut som att Bydalen står på schemat. Yr hotar med snö. Men än finns det tid att ändra sig. Man får leva på hoppet.

Jahaja, roligare än så blev det inte den här gången.

Tjipp.


RSS 2.0