Bellas dop

I lördags skulle Bella, eller Isabella som hon faktiskt döptes till, döpas i Stora kyrkan i stan. Jag har aldrig varit inne där förut och den var I kyrkan blev det prästsnack, textläsning, sång och barnvattning. Det gamla vanliga köret.
Efterår var det fika i församlingshemmet. Och det var banne mig ingen dålig fikabuffé dom hade dukat upp. Jag tror att jag åt kakor för ett helt kompani.

På kvällen var det middag och dopöl uppe på Random. Linnea hade lagat sin godgoda lasagne. Jäklar vad hon stod i hela långa dagen. Det må jag säga att det var väldigt bra gjort av henne, Jens och säkert några fler. För det var en väldigt lyckad dag och kväll.
Igår hade jag en sån djävulsk hurtig hemmafixardag. Jag städade upp alla saker, dammade, dammsög (tillochmed under soffan(!)), skurade, finputsade precis hela köket, bytte plats på glasskåpet och det bredvid (efter påtryckningar ifrån.. ja, alla), tvättade och bytte sängkläder. Jag hade lite fler punkter på min att-göra-lista också. Men det blev inte av igår för jag hämtade istället Simon och så lagade vi hemmagjord pizza. Satans så gott det var. Jag är nog fortfarande lite mätt.

Kommentarer
Postat av: MoA

Vems är barnet?

2011-02-19 @ 18:53:08
URL: http://hellica.blogg.se/
Postat av: A

Det är Vide, Majas nyaste knodd. :)

2011-02-20 @ 10:04:10
URL: http://tabularasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0