Badrummet.. igen..

Jag ber om ursäkt för att jag tjatar om det satans badrummet. Men här kommer ytterligare en update.

Igår vid lunch blev jag uppringd av han som är ansvarig för renoveringarna hos SB Golv och Kakel. Han sa att han hade fått samtal från Öbo och att han nu hade snackat med grabbarna i huset. De planerade att börja med mitt badrum det första de gör idag, fredag. Min lägenhet blir den sista de tar före jul. Jag frågade om det verkligen blir klart till jul då, och svaret blev att de var så illa tvungen.

Man känner sig som en liten bov. För antagligen hade de inte alls tänkt att ta min lägenhet före jul. Men eftersom att jag ringt till Öbo, har de säkert fått sig en uppläxning och tar mitt badrum i allafall. Hoppas dom inte hatar oss nu.

Men, igår på eftermiddagen när Simon gick i trapphuset stod de och pratade där nere om något och antagligen för att Simon skulle höra det avslutade de med ...VI LÄR VÄL FÅ JOBBA DYGNET RUNT... Hehe ojdå. Efter att dom sen frågat Simon vilken lägenhet han pratat om igår, lade de till att de hade hört att vi hade ringt till Öbo. Och att vi hade ju kunnat prata med dem direkt ifall det satt i att vi ville ha det klart före jul.

Med andra ord. Dom hatar oss.

Så nu tycker dom att vi är giriga jävlar som ringde och tjallade till Öbo. Men så var det ju inte riktigt. Jag ville ju bara få ett säkert svar om det skulle bli före eller inte. Vilken av de det blev var ju egentligen skitsamma. Men! Vi har en plan. På söndag när vi har bakat lussebullar ska vi lägga ut en påse till dem som mutfika. Hoppas dom blir på lite mer gohumör då och inte planterar ruttna räkor i väggarna eller så. När jag tänker efter kanske det får bli många lussebullspåsar.

Nu till lite roligare saker. Idag är det dags för Sundsvallsresan. Och detta kommer också vara sista dagen i fattigdom. Ikväll ska jag nämligen vinna storkovan på Casinot. Japp, så får det bli.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Tack så mycket! :) Men vi ses väl imorrn va?

2010-11-26 @ 13:57:38
URL: http://caminandoporlavida.blogg.se/
Postat av: Z

Haha, dom blir nog glada när dom får lite lussefika;)

2010-11-27 @ 11:16:39
URL: http://awomantolove.blogg.se/
Postat av: louise

hej! det skulle vara jätte roligt om du kunde svara på dagens fråga i min blogg :)

2010-11-27 @ 14:07:52
URL: http://louiseeb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0