Advent

I fredags åkte jag som sagt till Sundsvall tillsammans med mina kollegor i SEKO-klubben. Mycket trevligt. Det var väldigt god mat på Casinot. Lamm och något mer. Sen spelade vi på spelmaskinerna. Jag kan ha förståelse för folk som blir spelberoende. Jag gick därifrån med 160 spänn plus i kassan. Men jag hade säkert kunnat haft 350 plus om inte speldjävulen hoppat fram och lurade i en att fortsätta och fortsätta och fortsätta. Ja, roligt var det iallafall.Morgonen efter var det först hotellfrukost. Inte den bästa hotellfrukosten, but still. Jag älskar hotellfrukost. Sedan åkte en bil av tre till Birsta. Tror vi var där i sex timmar. Jag var galet trött på slutet. Men jag hittade ganska många julklappar, vilket var himla bra.

Väl hemma åkte jag direkt på middagsbjudning hemma hos Emma. Lina och Susanne var också där. Det var supermysigt. Emma hade också bakat mycket god knäck och lussebullar. Hon kan hon! När jag äntligen kom hem till sängen var jag en väldigt trött tjej och somnade nog innan huvudet landade på kudden.

Under hela helgen har det ju snackats om den satans parasiten som snurrar runt i vattnet och jävlas med folk. Kan dom inte bara utrota den? Det är jäkligt störigt att behöva koka varenda liten droppe man ska stoppa i sig. Jag har också upptäckt att man använder vatten till väldigt mycket mer än man tror.

Cryptosporidium


Sen att det är en parasit och inte en bakterie är ju också lite obehagligt. Små kryp som simmar runt i magen kan jag ju klara mig utan. Än så länge har jag klarat mig. Peppar peppar. Men väldigt många i min närhet har smittats. Å andra sidan kan det ju komma när som helst. Det är ju 7 dagars inkubationstid på skiten. Men jag hoppas verkligen att jag slipper. Jag tror att hantverkarna kan ha en liten åsikt om jag kommer hem och springer på toa varannan minut.

På tal om hantverkare så kom de faktiskt i fredags. Nu finns endast golvmatta och toalett kvar. På min våning är det fem lägenheter. De hade sen tidigare varit inne i de två första lägenheterna. Min är den fjärde. Nu har dom hoppat över den tredje och bara tagit min, som är den sista innan jul. Tänk vad ett samtal kan göra, fast det inte var det som var meningen. Hoppas inte att grannen i tredje lägenheten nu hatar mig också:).

Förresten. Jag gick till duschvagnen igår för att välja färg. Den är ju aslångt bort. Den stod inte på gården ovanför som jag trodde, utan ovanför kvarterslokalen. I helvete att jag kommer gå ända dit upp för att duscha i svinkylan. Sen var jag inte helt nöjd med de valbara färgerna. Det satt ju en bård på allihopa. Jag gillar inte bårder. Men det mesta är nog i och för sig bättre än de tapeter som satt där innan.

Igår var det adventsmys hemma. Det städades, hängdes upp belysningar och bakades lussebullar. Jag skulle egentligen göra fudge också. Men tiden räckte inte till. Det får blir på onsdag. Kanske att det blir lite tryfflar då också. Det är ju fasligt gott.

Usch, jag har faktiskt lite ont i magen. Jag väljer att ignorera det.

Kommentarer
Postat av: Emma

Bekräftelsekåt :D

2010-11-29 @ 13:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0