Halloween och sånt

Det har varit en fullspäckad vecka som vanligt. Jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen.

Tisdag - Jag var hos frissan. Efter det var det halv friskvårdsdag på jobbet och jag var med och arrangerade tipsrunda och bowling som sedan avslutades med middag på Bishops Arms. Jag hann också med ett besök på Cubus klubbkväll med Zandra efter det.

Onsdag - Underbaraste Emma fyllde år och jag träffade henne efter jobbet och vi åt god mat på Dahlwinnies. Myspys!

Torsdag - Dagen spenderades med Simon och vi fixade en massa hemma hos honom sen inhandlades det diverse prylar inför lördagens fest. Bland annat 16 kg pumpa och 3,2 kg godis=).

Fredag - Jag och Simon gjorde halloweengubbar utav pumporna vi köpt. Satan vad kladdigt och illaluktade det de var. Men det var roligt och de blev fina. Sen kom Magnus och Chrille och grabbarna skulle festa. Jag hängde på en stund men åkte hem på kvällen.

   

Lördag - På förmiddagen mötte jag upp Simon och vi åkte på Barnens hus för att shoppa lite. Sen tog vi med oss Magnus och åkte ut till Vällis och firade Elin som fyllde år i torsdags. Godgoda tårtor hade dom! Sedan åkte vi raskt tillbaka till stan för att pynta Simons lägenhet för kvällens fest. Det blev jättemysigt!

  

Jag klädde ut mig till djävul igen. Tråkigt som satan, men jag hade verkligen inget annat. Simon lånade Magnus outfit från något år sen och var slaktare. Det blev en hellyckad fest och jag hade jäkligt roligt! Blev inte ens bakis idag vilket alltid är ett plus. Vilket också var tur, för idag har vi varit i Valla och firat Sabina som fyller år. Innan dess var vi hemma och såg på Friday the 13th. Alla vet att läskiga filmer inte är min cup of tea, så min tid spenderades mest bakom en beskyddande kudde. Jag vet, jag är en supermes.

   
   
  
   
   
  

Sådärja. Årets Halloween avklarad. Lite småsuddiga bilder, men det får ni leva med. Det är ju trots allt samma kamera som blev tappad i ett dike över helgen på Halloween för exakt ett år sedan. Med tanke på det tycker jag den fungerar fint.

Godnatt och sov gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0