Rockabilly

För ett jäkla tag sen var det Rockabilly-fest i Månsåsen. The Troubled Three och The Women spelade. En djävulskt rolig kväll! Jag och Emma gjorde oss i ordning i rockabilly-style och drack drinkar hemma hos mig. Det var väldans trevligt! 

Sen fick vi skjuts och efter en blixtvisit i Vällis for vi vidare till bygdegården. Det var jätteroligt där och banden spelade väldigt bra. Men jag vette tusan vart tiden tog vägen, för helt plötsligt var det slut och vi skulle åka ner till Micke och Elin igen för efterfest med den obligatoriska karaoken. Att jag aldrig kan hålla mig undan den satans karaoken.

I svinottan var Stina supersnäll och gav oss skjuts hem till Torvalla. Det var galet skönt att för en gångs skull få vakna i sin egen säng efter en Vällvikenfest. Missförstå mig rätt.

Här kommer en väldigt kort bildkavalkad. Tyvärr saknas en hel del bilder som togs med Simons kamera, när mina batterier tog slut. Men det minneskortet passar inte i min dator.







Jag ska erkänna att jag denna kväll var en väldigt dålig jordbo för jag glömde totalt bort earth-hour och släckte inte en endaste lampa. Skämmes.

Kommentarer
Postat av: Z

Åh vad smal du är Anneli! Fan va snygg du va, ja Emma ochså, du passa ju i det där röda läppstiftet!! Saknar er!

2011-05-06 @ 18:44:16
URL: http://awomantolove.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, du var verkligen hur snygg som helst eller ja du ÄR hur snygg som helst! BTW riktigt fint kort på dig och Simon! Pöss!!

2011-05-08 @ 20:48:50
URL: http://atensbything.blogg.se/
Postat av: A

Tack så mycket stumpan!:) Saknar dig med!

2011-05-10 @ 10:24:24
URL: http://tabularasa.blogg.se/
Postat av: A

Vad go du är Emma:) Jag tycker att kortet på dig och mig är himla fint:)

2011-05-11 @ 08:44:03
URL: http://tabularasa.blogg.se/
Postat av: Renée



Shit vad snygg du (/ni) var!

2011-05-16 @ 14:03:02
URL: http://r85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0