Slutspurt

Jag vet inte vad är för fel på min dator. Men den tycker tydligen inte att jag ska plugga mer. För fungerar gör den i alla fall inte. Det finns väl inte så många andra alternativ än att lyda och  hoppa till sängs. Kan ju vara bra att vara utvilad, för det lär blir en låång dag i morgon. Jag har laddat med bananer och Red Bull. Receptet till ett lyckat högskoleprov. Garanterat.

By the way. Jag ska inte vaccinera mig mot svininfluensan. Så det så.

Undanflykter

Jag har en bild i mitt huvud hur jag vill att min blogg ska se ut. Men det går inte så bra när jag ska försöka överföra den bilden till själva bloggen. Jaja någon dag kommer den kanske bli fin. Idag blev det ett nja.
Egentligen borde jag inte fixa med sådana saker just nu. Men det är himla typiskt att man kommer på tusen saker att pyssla med när jag egentligen bara borde ägna mig åt en enda sak.. ..PLUGGA. Jag ska.. snart.

I lördags blev det utgång med Cissi, hennes vän Sara och Emma. En helkväll på G3.  Hade väldigt roligt!

 

Men satan så bakis jag var på söndagen. Det var inte någon höjdare att vi skulle på Otto's dop. Men efter mycket vilja och koncentration tog jag mig igennom dagen utan större missöden.


Okej då. Sluta blogga, börja plugga.

Billig taxi

Även fast jag åkte med dem för mindre än tio minuter sen så minns jag inte vad de heter. Det jag vet är att de har telefonnummer 063-516060 och kostar ca 150 kr från Ösd till Torvalla. Sjukt bra! Trevlig chaufför också!


Har en giraff på ryggen... ...puckel?

Igår hämtades Simons efterlängtade soffa. Han har köpt en likadan som mig. Vilket på ett sätt är smart eftersom att det är en riktigt schysst soffa med bra kvalité, och inget överpris. Nackdelen med det är ju att det blir lite jobbigt den dagen vi bor ihop igen. Kanske får bilda en soffhästsko?

På kvällen kom Renée, Zandra och Daniel över och det spelades lite Med andra ord 2. Mycket roligt, fastän hjärnsläppen var många och jag inte alls är stolt av många av mina förklaringar. Efter att Renée hade åkt kom Simon hem, och vi körde en omgång Cluedo. Har inte spelat det på år och dar, med det är ju jätteroligt.

Vi kom då och tänka på programmet som gick på Tv4 i mitten på nittiotalet som hette Cluedo. Det var ju asroligt, jag kollade på det varje dag. Det kan dom få göra igen tycker jag=)



Nu är det dag för mat.

091011

Idag har hela dagen ägnats i Böle. Jag, Simon, Micke, Elin och Thomas hade i uppdrag att röja uppe i ladan. Och för alla som vet så är det inte ett litet jobb. Men nu börjar det bli lite fason där i alla fall. Sen fick vi god middag av Stina och kvällen avslutades med invigningen av det nya Med andra ord. Jag och Simon var awsome först men sen hände något, har ingen aning om vad, för Micke och Elin sprang om alla på mållinjen.

I morgon ska jag ner till Stockholm igen. Jag åker hemifrån kvart i nio på morgonen och kommer hem halv åtta på kvällen. Och allt detta för att vara på en utbildning mellan ett och fyra. Mycket fix när man bor långt ifrån.

Det har varit en finfin helg. Det hade dock varit roligt om man hade varit i Sundsvall för både Pablo Fransisco och Hoffmaestro var där. De var antagligen hur bra som helst. Next time.

Dead Until Dark

Denna höstiga lördagskväll avslutades med lite cider och mys med Zandra. Simon var med en stund men åkte sen ner på stan. Nu när tvätten också är klar, ligger jag i min nybäddade säng och ska läsa ett par kapitel ur min bok innan jag slår på det obligatoriska Scrubs-avsnittet.

Har precis börjat läsa True Blood-böckerna. För ett tag sen köpte jag hem de fyra första och vad jag förstår finns det nio som kommit ut. Jag har läst att säsong ett på tv ska följa bok ett osv, så med lite tur blir det minst nio säsonger. Har ju sett de två första med Emma. I like! Synd bara att säsong tre inte kommer förrän juni nästa år... Men då har jag ju i alla fall gott om tid på mig att läsa böckerna.

   

Godnatt


Nollniotiotio

I morse vaknade jag i tron om att jag skulle ägna hela dagen åt städning och lite fixning hemma. Så blev inte fallet. Vid tio hör Cissi av sig och kollar ifall jag vill med till stallet. Sagt och gjort åkte jag med dem efter en timme.

Väl vid stallet pysslade jag med Perina. Hon är supermysig nordsvensk. Vi tömkörde idag, vilket är psykiskt jobbigt för henne och fysiskt jobbigt för mig=) Men det var väldigt roligt och hon skötte sig väldigt bra!

Jag skulle ta lite bilder på henne idag. Men hon var lite för övergosig för att det skulle bli riktigt bra. Men några blev det i alla fall.


   

Direkt efter jag kommit hem från stallet åkte jag till badet och simmade en timme med Linnea. Det var skönt det. Sen hälsade jag på Simon en snabbis i garaget innan jag handlade och åkte hem.

Igår var jag ledig från jobbet. Jag hade planerat en superlång och skön sovmorgon. Det blev en timme extra. Yeay. Dagen ägnades med Simon och vi lunchade på Samuari med Micke och Elin. Göttans! Vid middagsdags åkte vi och hälsade på papsen. Brorsan med familj var också där. Jäklar vad ungarna växer snabbt.

   

Nu ska jag ner och börja min tvättid. Det suger att tvätta på en lördag, men i morgon ska hela dagen ägnas i Böle och då finns ingen tid för tvätt.

Hej då med dig.


By the way

Jag är fortfarande varken fysiskt eller psykiskt redo för en snöig vinter. Ge mig några veckor till åtminstone. Och just nu öser snön ner. Jag bävar för att gräva fram min stackars frusna bil i morgon när jag ska till jobbet. Brrr.




Jag ville bara säga det.


Ny spegel, nytt spel

I lördags köpte jag ju som sagt en hallspegel. Jag upptäckte sedan att det var en jättelång repa på den. Jag for till Jysk och vips fick jag en ny spegel. De tittade inte ens på den gamla. Tummen upp till Jysk Östersund!

Åkte också iväg till Barnens hus för att byta spelet jag köpte i lördags. Det spelet jag köpte först var tydligen rätt trist fick jag höra. Så det blev "Med andra ord - andra upplagan" istället. Med andra ord är ju alltid roligt, och nu är det helt nya ord. Så det kan man nog fördriva några förfester med.


Jag har länge sagt att jag ska köpa upp lite spel för att ha ett lager. Nu har jag äntligen kommit igång och börjat köpa ett månaden. Jag har hittills två nya. Samma sak gäller likörer och sprit. Plånboken gråter inte alltför mycket om man köper en flaska i månaden. Nu är frågan bara vart jag ska ha min lilla barhylla. Det är ju i och för sig inget problem än, jag har ju bara fyra flaskor so far.

I morgon ska det jobbas, simmas och pluggas. Föreläsaren vi ska ha i morgon är den bäste av de tre vi haft. Så jag ska spetsa öronen och snappa upp så mycket som möjligt, för jag vet inte hur många föreläsningar jag klarar av med den andra killen.

Bla bla. Nu ska jag spela gitarr. Sorry grannarna.

Kanelbullens dag

Jorå det blev bullbak som hette duga idag. Har ingen koll på hur många vuxenpoäng man får för att baka kanelbullar på självaste Kanelbullens dag, men det borde vara massor!

  


Jag och Simon har stått och kockat ihop ett helt gäng med bullar. Det blev både vanilj, kanel och choklad(?). Vi har inte smakat på den sistnämnda än, men dom såg goda ut i alla fall.

Annars har vi bara haft en lugn myssöndag. Jag fick i alla fall ur skiten ur håret efter tre schamponeringar och en jäkla massa balsam. 

Nu har vi precis avnjutit en fläskfilégryta samtidigt som att vi tittar på The proposal. Den verkar rätt bra.


Inflyttningsmaskerad

Det blev awsome fest igår. Förberedelserna var många och alla hade lagt manken till att klä ut sig. Jag älskade Stewie. Så jäkla rolig outfit.

Själv var jag djävul. Och just nu sitter jag i min dagen-efter-djälvulsoutfit och undrar hur i helvete jag ska få mitt hår tillbaka till var det en gång var.



Min kamera gick varm igår. Här kommer lite bits and pieces.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Så jäkla nice kväll!

Idag mår jag prima. Kan bero på mitt vattenintag i slutet av kvällen plus att älsklingsSimon kom med Maxmat till mig på natten. I like!

Däremot är jag lite deprimerad. Det är ju för faan snö ute! What's up with that?

I dag väntar kanske ett bullbak(?) Det är ju trots allt kanelbullens dag!

Över och ut.


Löständer och Hotshots

Veckan som var har som vanligt varit fullspäckad. Moa och Kaina kom ner i lördags. Därav blev det middag och en massa spelande. Väldigt trevligt.

De kom över till mig på onsdagen. Vi åt middag och kollade på Greys. Vi hade också väldigt roligt med godis. Det kan nog sammanfattas med den här bilden. :)

I torsdags fick jag finbesök av Zandra och Renée och det blidde en liten spelkväll. Det var himla roligt. Även fast det inte ens var nära att jag vann.

 

Igår fyllde Therese år. Så på kvällen åkte jag och Simon dit för att fira henne. Plus att jag fick se deras nya lägenhet. Den var supermysig.

Efter det hämtade vi upp Chrille och åkte ut till Fugelsta för att närvara på Maria och Melissas födelsedags/inflyttningsfest.
Det var himla trevligt. Men brrr svinkallt. Eftersom att deras lägenhet inte är enorm, hade de fixat ett partytält ute. Man fick helt enkelt värma sig med filtar och hotshots!

Jag var väldigt dåligt på att få fram kameran så det blev ytterst sparsamt med bilder.

 
 

Idag har jag lunchat med Simon, Jens och co på Tehuset. Inspirerad av Therese och Robert sprang vi förbi Jysk och skaffade en hallspegel till mig som jag är väldigt nöjd med!




Sen var vi på Barnens hus och köpte bland annat Yatzy. Moa watch out:)

Ikväll är det maskerad hos Maria och Ronny. Väldigt nice att gå på fest med bokstavligen krypavstånd hem. Vi bor ju tillochmed på samma våningsplan! Jag är inte helt nöjd med min outfit. Men vi får se hur det blir. Just nu är Renée här och lånar min symaskin för att göra de sista justeringarna på hennes outfit. Jag är osäker på hur bra det går, för hon svär väldigt mycket:)

Well, resultatet av kvällens festligheter lär väl komma upp här inom kort.


RSS 2.0