Åre

Tänkte skriva lite om helgen som var. I lördags fick vi kliva upp i ottan, ja nio är ottan för mig när man festat kvällen innan. Jag hade fått instruktioner av Simon att packa finkläder, badkläder och bekväma kläder. Sen tillsammans med Micke och Elin bar det av västerut. Champagnen korkades upp redan i bilen och den följde oss sen hela helgen.

Destinationen blev Holiday Club i Åre. Det hade jag verkligen inte väntat mig. Supermysigt!


I bilen mot Åre


När vi kom dit var inte rummen färdiga så vi intog badhuset på en gång. Det blev mycket lek, plask och nermejning av småbarn i trappen upp till vattenrutschkanan. Vi hann även med varmkorv med en jäger. Tveksam smakombo kan jag tycka.

  
På rummet var det champagnedags igen! Handfatet fick agera ishink.

  
Hotellrummet

Väl på rummet var vi jäkligt hungriga. Men eftersom det var för tidigt för middag pinnade vi iväg till Stationshuset och där inhandlades det diverse ostar, korvar, andra pålägg och massa bröd. Sen snabbt tillbaka till hotellrummet, jag och Simon bokstavligen sprang tillbaka för att skaka av oss Micke och Elin. Men dom jäklarna var snabba=)

  
Mot bowlingen           Göött käk!            Lite sol på Åresjön

Maten intogs och sen infann sig snabbt matkoman. Men den skakade vi snabbt av oss med en omgång bowling där det visade sig att jag var något av en mästare!

  
Storfotmon         Bowlingessen


Sen gick vi tillbaka till hotellrummet, drack mer champagne och pudrade näsorna. Tanken var sen att vi skulle ut på byn och käka middag. Väl där var alla fortfarande tokmätt. Så det blev en pubrunda istället. Vi började på Broken och avslutade på TT. Därimellan hann vi också med Dahlbom och Beefalo. Dahlbom var lätt bäst.

 
The Troubled Three (eller två, trummisen kom inte med på bild)


På TT spelade The Troubled Three. De bestod av två från The Women plus en till och dom var skitduktiga. Ett jäkla drag var det. Sen gick vi tillbaka till hotellet.

 
En liten installation på nattkvisten

Morgonen efter blev det uppstigning i ottan, igen. Men det var det värt. Det var ju hotellfrukostdags! Till och med Simon följde med ner!? Efter frukosten hann vi med en powernap innan vi var tvungen att checka ut. Då väntade badet igen. Vi hade jäkligt roligt men småkidsen såg lite smågriniga ut när vi ockuperade alla flytleksaker=)

  
Färdig med Holiday Club för denna gång!


Årevistelsen avslutades med lite käk på Broken. Sen styrde vi kosan mot Östersund.

Det var en riktigt awsome helg! Tack alla!


Kommentarer
Postat av: Z

Vad mysigt. Vilket fint inlägg!

2009-09-17 @ 20:21:32
URL: http://awomantolove.blogg.se/
Postat av: Renée

Åh, fan vad nice!

Vilken lyxhelg. Det var du värd =)

Kram

2009-09-18 @ 10:56:31
URL: http://r85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0